Torenuurwerk

Advies & ontwerp

Tijdsaanduiding is van oudsher de eerste functie van vele torens. De tijd ligt echter al lang achter ons dat torenuurwerken het niet zo nauw namen met die tijd. Radiosynchronisatie garandeert vandaag een exacte tijdsaanduiding. Zomer- en wintertijd worden volledig automatisch omgeschakeld.

De wijzerplaten en wijzers bepalen in sterke mate het uitzicht van de toren, het gebouw of monument. Clock-O-Matic besteedt hieraan de grootst mogelijke zorg om stijl en kleur te laten aansluiten bij de architectuur van het gebouw.

Clock-O-Matic adviseert u graag en kan voor elke toren of gebouw een passende wijzerplaat met cijfers en wijzers in elke stijl ontwerpen en realiseren: de keuzes naar model, gebruikte kleuren en materialen zijn immers zeer uitgebreid. Wijzerplaten, cijfers en wijzers kunnen gemaakt worden van hoogwaardige kunststof, koper, aluminium of roestvast staal. De wijzers en cijfers worden al dan niet voorzien van bladgoud van 23.50 karaat.

Ook voor de restauratie van historische, mechanische torenuurwerken staat Clock-O-Matic ter beschikking. Het bijna verdwenen vakmanschap bij restauratie van mechanische torenuurwerken is een belangrijk kennisgebied van Clock-O-Matic!

gallery image 1 gallery image 2 gallery image 3

Clock-O-Matic respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen