Programma-uurwerken

Advies & ontwerp

Om het gebruikscomfort voor de leden van de kerkfabriek en de koster te verhogen heeft Clock-O-Matic, volgens de nieuwste ontwikkelingen in de elektronica, een krachtig en multifunctioneel programma-uurwerk Apollo III ontwikkeld. Sinds 2015 is het met veel succes geïntroduceerd bij reeds honderden klanten in binnen- en buitenland.

Apollo III is de opvolger van de bekende Apollo I en Apollo II programma-uurwerken, die reeds tientallen jaren wereldwijd op betrouwbare wijze dienst doen.

Apollo III is uitgerust met een drukgevoelig en gebruiksvriendelijk scherm (touchscreen) en is zeer eenvoudig te bedienen met de vingers of de achterkant van een pen.

Apollo III functioneert als standalone toestel of kan aangesloten worden op een ethernet: zo kan men via het eigen netwerk, of zelfs via heel het internet, met een pc, tablet of smartphone het scherm van de Apollo III overnemen en het toestel van op afstand bedienen.

Apollo III kan klokfuncties in kerken en openbare gebouwen automatisch uitvoeren en aansturen.

Dit omvat: aansturen van luidmachines, elektromagnetische klep- en beiaardhamers, dynamische beiaardhamers en automatische klokkenspelen.

Daarnaast kan het APOLLO III-toestel zorgen voor het aansturen van het torenuurwerk,
verwarming, verlichting, muziek (MP3), belsignalen, automatische poorten enz.

Kortom, voor alles wat enigszins met tijd te maken heeft, is APOLLO III een zeer geschikt en uitermate betrouwbaar toestel.

gallery image 1 gallery image 2 gallery image 3

Clock-O-Matic respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen