Luidklokken

Automatisering

Het luiden wordt elektronisch aangestuurd door het MOVOTRON® luidsysteem : dit exclusieve systeem van Clock-O-Matic zorgt voor een efficiënte bescherming van klokken en van de klokkentoren. Het klinkend resultaat sluit perfect aan bij de vroegere traditie van de handgeluide klokken.

Het MOVOTRON® luidsysteem is daarenboven compatibel met elke bestaande installatie. Clock-O-Matic mocht reeds een belangrijk aantal historische luidklokken voorzien van het MOVOTRON® luidsysteem: zo ook de indrukwekkende Zegeklok van de Brugse Halletoren en de Zegeklok en de Klok der Neringen (1298) van het stadhuis te Damme.

De signaaluurwerken TEMPORA® en APOLLO® III zorgen voor het manueel of geautomatiseerd uitvoeren van alle klokfuncties zoals luiden, kleppen, handkleppen, Romeinse rouw en Angelus.

Nieuw is dat de TELECONTROL afstandsbediening van de klokkeninstallatie nu ook gestuurd kan worden via pc, tablet of smartphone. Wereldwijd werden al meer dan 20.000 Clock-O-Matic signaaluurwerken geïnstalleerd.

gallery image 1 gallery image 2 gallery image 3

Clock-O-Matic respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen