Garantie

Clock-O-Matic is sinds 1949 exclusief gespecialiseerd in apparatuur en dienstverlening voor klokkeninstallaties, torenuurwerken en beiaarden. We staan garant voor het langdurig functioneren van de installatie en de kwaliteit van onze apparatuur die wij generatie na generatie zelf ontwikkelen en vervaardigen.

Samenhangend met de onderhoudscontracten wordt onze fabrikantenwaarborg op nieuw geplaatste apparatuur verlengd van 1 tot 3 jaar. Wij geven een waarborg van 10 jaar na de datum van installatie op de gangreserve van een elektronisch programma-uurwerk APOLLO, Tempora en Tempus.

Als fabrikant garanderen wij een blijvende beschikbaarheid of aanmaakbaarheid van originele wisselstukken voor al de Clock-O-Matic producten. Onze apparatuur is ontworpen voor een zeer lange levens- en functieduur. Onze bedrijfspolitiek is dat we een actieve voorraad originele vervangonderdelen aanhouden tot 20 jaar na de laatste productiedatum van een toestel. Daarna kunnen we in de meeste gevallen het onderdeel zo nodig fabriceren volgens origineel ontwerp.

Clock-O-Matic respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen