Diensten

Preventief onderhoud

De algemene doelstelling van onze preventieve onderhoudsprestaties is: de installatie op een economische manier in stand houden en laten werken. Wanneer een klein of groot onderdeel van deze (machine) installatie degradeert, zodat het correct of veilig functioneren in het gedrang kan komen, rapporteren we dat en stellen tijdig vervanging of eventueel vernieuwing ervan voor, zodat dit in uw begroting kan worden voorzien. Grotere aankomende defecten worden op deze manier tijdig gedetecteerd, schade wordt maximaal voorkomen en er is tijd om samen de beste oplossing te bepalen.

De PRINCIPES van onze onderhoudsovereenkomsten zijn:

  1. Het gaat om jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurten.

    Preventief: bedoeling is zo veel mogelijk problemen te voorkomen, de beste manier om de installaties een lange levensduur te geven.

    Jaarlijkse periodiciteit: voor onze apparaten en hun functionering is een jaar voldoende als technisch onderhoudsinterval. We proberen dat jaarinterval zo intact mogelijk te laten. We wijken in principe enkel af als er enkele (2, maximum 3) maanden voor het voorziene onderhoudsmoment een reparatie nodig blijkt. Dan voeren we beide handelingen samen uit, wat een verplaatsingskost uitspaart.

  2. Het preventief onderhoud wordt uitgevoerd door onze goed geschoolde en ervaren techniekers (A2 elektromechanica – 20 à 30 jaar ononderbroken dienst). Zij kennen gronding al onze systemen, de nieuwe en de oudere. Zij beschikken over een brede ervaring met alle soorten installaties, ook met apparatuur van andere oorsprong.Ieder van hen is in het bezit van een attest voor industriële touwtechnieken.

 

Uw installatie is een permanent werkend elektromechanisch en elektronisch systeem. Alle onderdelen van een klokkenluid-, torenuurwerk- of beiaardinstallatie (manueel en automatisch) functioneren typisch in een toren in soms koude en vochtige klimatologische omstandigheden en worden verwacht te functioneren over vele jaren en duizenden acties (bijvoorbeeld: er zijn in principe 17.520 uur- en halfuurslagen op een jaar, 525.000 acties per jaar voor de aandrijving van een torenuurwerk).

Een jaarlijks professioneel preventief onderhoud is dus geen luxe en onmisbaar om de installatie goed functionerend en maximaal in stand te houden.

Clock-O-Matic respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen